2 november: Gedenken op Westerveld

Op vrijdag 2 november organiseert Begraafplaats & Crematorium Westerveld een gedenkavond. Van 19.00 tot 20.30 uur biedt Westerveld de gelegenheid om gezamenlijk te herdenken en in het verlichte park bijvoorbeeld een kaarsje op te steken. Ook is er op verschillende plaatsen live muziek en is er een sfeervolle wandelroute met daarlangs troostrijke gedichten. Iedereen is welkom.

Gezamenlijk herdenken
“Het gezamenlijk herdenken van onze dierbaren is iets waar steeds meer behoefte aan is”, vertelt Carla Bosua, directeur van Begraafplaats & Crematorium Westerveld. “Het biedt troost samen herinneringen op te halen en te merken dat je niet alleen staat. Daarom organiseren wij net als voorgaande jaren een gedenkavond. Bedoeld om iedereen de mogelijkheid te bieden om te herdenken, maar ook als een bijzondere avond met mooie muziek, gedichten en saamhorigheid.”

Voor wie steek jij een kaarsje op?
Ook dit jaar heeft KRO-NCRV ervoor gekozen om vanwege de unieke uitstraling van het gedenkpark een
live tv-registratie te verzorgen vanaf Westerveld. In de uitzending vertellen nabestaanden verhalen over hun bijzondere dierbaren en brengen Nederlandse artiesten troostrijke liedjes ten gehore.