12 september: Open Monumentendag

Op zondag 12 september 2021 neemt Begraafplaats & Crematorium Westerveld deel aan de landelijke Open Monumentendag met als thema ‘mijn monument is jouw monument’. U kunt een wandeling - onderdeel van het Wandelnetwerk Noord-Holland - maken door het gedenkpark en genieten van een speciaal wandelarrangement in Petit Café Westerveld (11.00 – 16.00 uur).

Monumentale wandeling
Tijdens Monumentendag kunt u op eigen gelegenheid starten met een bijzondere wandeling. U loopt langs historische en eigentijdse monumenten, met gedenktekens  die elk een eigen verhaal vertellen. De monumenten, in een decor van weelderige natuur, maken Westerveld tot een bijzonder wandelgebied. Een uniek landschap om eens te bezoeken!

Speciaal arrangement in Petit Café
U bent van harte welkom in Petit Café Westerveld, binnen of – bij mooi weer – op het terras. Hier krijgt u de routebeschrijving voor de wandeling, of meer informatie over Westerveld. En uiteraard denken we aan een hapje en drankje; u geniet van een arrangement, speciaal voor u samengesteld.

In het Petit café is tijdens Open Monumentendag ook het boek ‘Westerveld, een monumentale ontdekkingstocht’ verkrijgbaar voor slechts € 7,50. Bij gebruik van een consumptie geldt zelfs een speciale prijs van € 5,00.

Terug