Deelname aan Uitvaartbeurs Alkmaar groot succes

Op 9 april werd voor de derde keer de Uitvaartbeurs Alkmaar georganiseerd. Met ruim 1250 bezoekers was de beurs in de Grote Kerk van Alkmaar ook dit jaar weer een groot succes. Begraafplaats & Crematorium Westerveld was één van de bijna honderd deelnemers.

In de stand van Westerveld - met als passend thema Westerveld: ‘gewoon’ uniek - werden enkele voorbeelden getoond van de vele mogelijkheden op het gebied van catering: van speciale amuses tot een uitgebreid zoetarrangement met petitfours en bonbons.

Beplanting
Op Westerveld is ook wat betreft de beplanting heel veel mogelijk. Om bezoekers daarover te informeren was daarom in de stand een perkje met mooie beplanting rondom een grafmonument aangelegd. De reacties waren erg positief.

De warme sfeer en de openheid van de Uitvaartbeurs Alkmaar verraste mensen en zorgde voor een ongedwongen sfeer. Deze beurs was voor Westerveld dan ook een uitstekende gelegenheid om bezoekers op een informele manier voor te lichten over alle mogelijkheden voor, tijdens en na een plechtigheid.

 

 

 

Terug