Gedenkavond Westerveld op vrijdag 1 november 2019Op vrijdag 1 november organiseert Begraafplaats & Crematorium Westerveld (Duin en Kruidbergerweg
2-6, Driehuis) een gedenkavond. Van 18.30 tot 20.00 uur biedt Westerveld de gelegenheid om gezamenlijk te herdenken en in het verlichte park een kaarsje op te steken. Ook is er een sfeervolle wandelroute met daarlangs troostrijke gedichten en wordt op verschillende plaatsen live muziek verzorgd. Iedereen is welkom.

Gezamenlijk herdenken
“We organiseren onze gedenkavond nu een aantal jaar en het begint echt een traditie te worden”, vertelt Carla Bosua, directeur van Begraafplaats & Crematorium Westerveld. “We merken dat steeds meer mensen jaarlijks terugkomen en weer andere mensen meenemen. De saamhorigheid, maar ook de muziek, gedichten en het kaarslicht zorgen voor een bijzondere sfeer. Het betekent veel voor mensen, de avond biedt troost, en wij zijn erg dankbaar het weer te mogen organiseren”.

Voor wie steek jij een kaarsje op?
Op zaterdag 2 november zendt KRO-NCRV het tv-programma ‘Voor wie steek jij een kaarsje op’ uit, waarin nabestaanden mooie verhalen vertellen over hun dierbaren. Tijdens de gedenkavond worden hiervoor opnamen gemaakt.

Terug