Geslaagde Open Dag Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Begraafplaats & Crematorium Westerveld organiseerde op 10 september een Open Dag. Ruim 300 bezoekers kwamen kennismaken met de uitgebreide dienstverlening en mogelijkheden van het gedenkpark. Tijdens de Open Dag was Westerveld ook gastheer van de landelijke jurydag voor de International Funeral Awards (IFA). De IFA reikt jaarlijks prijzen uit voor de meest vernieuwende initiatieven binnen de uitvaartbranche. De bezoekers reageerden enthousiast op deze combinatie van een Open Dag én een jurydag.

Goede voorlichting
Bezoekers werden rondgeleid door de gebouwen, waar ook de stands van de IFA-deelnemers konden worden bezocht. Ook werden in het gedenkpark uitgebreide rondleidingen gegeven waarbij medewerkers uitleg gaven en vragen beantwoordden. Zo konden bijvoorbeeld de nieuwe Monumententuin, Villa Westerveld met de sfeervolle rouwkamers en natuurlijk het monumentale crematorium worden bezocht. De bezoekers konden verder genieten van de hapjes en drankjes die Westerveld ook na een plechtigheid kan verzorgen.

International Funeral Awards
De IFA reikt jaarlijks prijzen uit voor de meest vernieuwende initiatieven binnen de uitvaartbranche. Een groot aantal hiervan werd op 10 september beoordeeld, waarvan een aantal werd genomineerd voor de eindronde. Met nominaties uit Nederland en België zal de uitreiking van de Funeral Awards op 22 oktober plaatsvinden in Hotel Vianen.

Foto's: Suzanne Bohncke

Foto: Frits Houtgraaf

Terug