International Funeral Awards naar Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Begraafplaats & Crematorium Westerveld houdt op 10 september een Open Dag. Iedereen is tussen 10.30 en 15.30 uur van harte welkom om kennis te maken met de uitgebreide dienstverlening en mogelijkheden van het gedenkpark. Westerveld is tijdens de Open Dag tevens gastheer van de landelijke jurydag voor de International Funeral Awards (IFA). De IFA reikt jaarlijks prijzen uit voor de meest vernieuwende initiatieven binnen de uitvaartbranche. De combinatie van een Open Dag én een jurydag betekent voor bezoekers een uitstekende kans om zich niet alleen te laten voorlichten over de mogelijkheden van Westerveld, maar ook om kennis te maken met opvallende ontwikkelingen.

Begraven of cremerenDe uitgestrekte urnentuin met hier de speciale Dudok-urn
De uitgestrekte urnentuin met hier de speciale Dudok-urnEen keuze waar u misschien niet dagelijks over nadenkt. Toch is het goed om te weten wat er allemaal mogelijk is om een goede invulling te geven aan een uitvaart. En dan gaat het niet alleen over de talloze manieren waarop u een plechtigheid vorm kunt geven, maar ook over de keuze van aula, muziek, asbestemming, gedenktekens en de uitgebreide mogelijkheden voor de condoleance na afloop van de plechtigheid. Westerveld wil u graag voorlichten.

International Funeral Awards
Op 10 september wordt ook een groot aantal opvallende initiatieven voor de uitvaartbranche gepresenteerd, niet alleen aan de deskundige jury van de IFA - een onafhankelijke, internationale organisatie van professionals binnen de uitvaartbranche - maar ook aan de bezoekers van de Open Dag. Tijdens de Open Dag worden de deelnemers met de meest bijzondere diensten of producten genomineerd voor een Funeral Award.

Terug