Nieuwe buitenaulaBegraafplaats & Crematorium Westerveld (Duin en Kruidbergerweg 2-6, Driehuis) hoort bij de mooiste gedenkparken van Nederland. De natuur en diversiteit in het landschap maken het gedenkpark uniek. Daarom biedt Westerveld vanaf nu de mogelijkheid voor een plechtigheid in de natuur, in de nieuwe buitenaula.

Intieme plechtigheid
De buitenaula ligt in een duinpan, verscholen tussen bomen en middenin het groen. Behalve vogels is er niets dan stilte en rust. De bankjes voor familie en nabestaanden staan in een intieme cirkel rondom de overledene. Met de aanwezige muziekinstallatie kan alle gewenste muziek worden verzorgd, maar ook live muziek behoort tot de mogelijkheden.

Natuurrijk decor
“We ervaren steeds vaker dat mensen graag buiten zijn en meer de rust van de natuur opzoeken”, vertelt Carla Bosua, directeur van Westerveld. “Ons park leent zich natuurlijk perfect voor een openlucht plechtigheid. We zijn op zoek gegaan naar de mooiste plek voor de aula en zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat: een intieme plek in een decor van groen. We hopen zo nog meer in de behoefte van mensen te voorzien.”

Aangezien het weer in Nederland nooit zeker is, zorgt Westerveld dat bij een plechtigheid in de buitenaula ook altijd een aula binnen beschikbaar is.

Terug