Westerveld biedt nieuw Wensenformulier

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en het vastleggen van deze wensen kunnen daarin van belang zijn. Ook op het gebied van uw uitvaart kan dit van belang zijn. Speciaal daarvoor biedt Westerveld een Wensenformulier, waarmee u uw toekomstige nabestaanden kunt laten weten hoe u uw uitvaart wilt vormgeven.

Begraven of cremeren is natuurlijk een belangrijke keuze. Maar daarnaast zijn er rondom de verzorging, plechtigheid, muziekkeuze, condoleance of het gedenkteken veel keuzemogelijkheden. Deze onderwerpen komen ook in het Wensenformulier aan bod. Door uw persoonlijke uitvaartwensen te noteren, geeft u uw nabestaanden te zijner tijd de mogelijkheid uw uitvaart geheel naar uw wens uit te voeren. Naast dat dit een geruststelling is voor u, kan het ook de nabestaanden rust geven. 

U kunt het ingevulde Wensenformulier bij uw belangrijke papieren bewaren. Als u het formulier ook digitaal bewaart, kunt u uw wensen op ieder gewenst moment aanpassen. Wanneer u tijdens het invullen vragen heeft over de mogelijkheden op Westerveld dan vindt u op deze website uitgebreide informatie. Maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak met een van onze medewerkers. Wij informeren u graag. 

Klik hier om het Wensenformulier te downloaden.

Terug