Westerveld exposant tijdens succesvolle beurs bij de buren

De Uitvaartbeurs ‘Leven en Sterven’ op Landgoed Duin en Kruidberg op 10 november is zeer goed bezocht. Als goede buur nam Begraafplaats & Crematorium Westerveld deel aan deze beurs, waarbij de ingerichte stand grote belangstelling trok. Het indrukwekkende decor vormde een afspiegeling van de schoonheid en natuur die het gedenkpark zo typeert. Er klonken veel positieve reacties.

Ruim duizend bezoekers kwamen kennismaken met de exclusiviteit en dienstverlening van Westerveld. De medewerkers van Westerveld informeerden de belangstellenden uitgebreid over alle mogelijkheden die het gedenkpark biedt. Ook werd ingespeeld op het bijzondere grafmonument van de grondleggers van Landgoed Duin en Kruidberg (de familie Cremer), dat op Westerveld ligt.

Ingrid Huybers (teamleider horeca van Westerveld): “We boden de bezoekers bij binnenkomst een bonbon aan met daarop de tekst ‘Weet u het al?’ Dat was meteen een goede aanleiding voor een gesprek in onze stand, die er buitengewoon mooi uitzag. We hebben ontzettend veel aanloop gehad en konden de vragen van bezoekers over begraven, cremeren, catering maar ook over de verschillende mogelijkheden van plaatsing van de as op ons terrein, een gedenksieraad of een urn goed beantwoorden. Ook een speciaal gedenkhorloge was tijdens deze unieke beurs te bezichtigen".

Terug