Westerveld Fair op 5 juni

Op zondag 5 juni van 10.30 tot 16.00 uur organiseert Begraafplaats & Crematorium Westerveld de ‘Westerveld Fair’. Een sfeervolle buitenfair waar kunst en natuur elkaar ontmoeten.

Gevarieerd aanbod
Tijdens de Fair is een gevarieerd aanbod van exposanten aanwezig met producten en diensten op het gebied van kunst, ambacht en natuur. In een oase van groen presenteren kunstenaars unieke sculpturen, beeldhouwwerken en bloemsierkunst. Ook zijn er verschillende demonstraties van o.a. een mozaïekkunstenaar en een houtbewerker. Maar er is tevens livemuziek en er zijn verschillende demonstraties van onder andere een valkenier en een imker, die ter plekke ook zijn honing verkoopt. “En voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis; er wordt een toneelstuk opgevoerd met bekende historische figuren ‘uit’ het gedenkpark", vertelt Carla Bosua, directeur van Begraafplaats & Crematorium Westerveld. "Iedereen is van harte welkom. Ook gezinnen met kinderen, want ook voor de kleintjes organiseren we iets speciaals!” Even tot rust komen kan op het sfeervol ingerichte cateringpaviljoen. Hier kunt u genieten van een uitgebreid cateringaanbod met lokale producten en lekkernijen.

De Fair - met als thema Kunst & Natuur - is voor iedereen vrij toegankelijk.

Westerveld Fair middenin natuur

Westerveld ligt in een uniek glooiend duingebied met veel groen en bijzondere monumenten. “Wij zien het gedenkpark als een prachtige locatie voor deze eerste Westerveld Fair”, zegt Carla Bosua. “Hoewel het misschien niet een plek is waar je meteen aan denkt bij een fair, weet ik zeker dat juist de combinatie van natuur, het aanbod en alles wat die dag wordt georganiseerd zorgt voor een prachtige sfeer."

 

Terug