Westerveld op uitvaartbeurs ‘Leven & Sterven’

Begraafplaats & Crematorium Westerveld neemt op zondag 10 november deel aan de Uitvaartbeurs ‘Leven & Sterven’, die wordt gehouden op landgoed Duin & Kruidberg. Van 11.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom.

Tijdens deze beurs informeert Westerveld de bezoeker uitgebreid over alle mogelijkheden die het gedenkpark biedt. Op het gebied van de invulling van een plechtigheid kan er heel veel, maar dat geldt zeker ook voor de momenten voor en na de plechtigheid. Zo heeft Westerveld bijzondere, ‘huiselijke’ rouwkamers in de oudste Villa van de gemeente Velsen: Villa Westerveld. Ook de condoleance na afloop van een plechtigheid kan heel persoonlijk worden ingevuld.

Landgoed Duin & Kruidberg is voor Westerveld een bijzondere locatie. Als ‘bijna-buren’ is er een jarenlange samenwerking. Bijzonder is ook dat de grondleggers van het landgoed, Jacob Theodoor Cremer en zijn vrouw Annie, in het gedenkpark begraven zijn. Het monument van de familie Cremer is van grote cultuurhistorische waarde. Vandaar ook dat het monument is opgenomen in de expositie: ‘Ontdek Westerveld’, die onlangs op Westerveld werd geopend.

Wij hopen u op 10 november te mogen verwelkomen.

Terug