Westerveld sponsort Westlands Mannenkoor

Op zaterdag 18 oktober werd een groots concert gegeven door het Westlands Mannenkoor en het Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap in de Haarlemse Philharmonie. Begraafplaats & Crematorium Westerveld sponsort het concert, waar het Westlands Mannenkoor onder meer Land of Hope and Glory en Amazing Grace ten gehore zal brengen.

“Alleen muziek kan over de dood praten,” zei de Franse schrijver-politicus André Malraux ooit. Muziek is niet dwingend en roept emoties op. Muziek speelt een belangrijke rol bij het afscheid nemen van een dierbare.

Westerveld werkte eerder samen met het Westlands Mannenkoor. Zo werd er vorig jaar ter gelegenheid van 125 jaar begraafplaats en 100 jaar crematorium Westerveld een unieke cd – Muziek in Memoriam – met een selectie van de meest vertolkte muziek tijdens een uitvaart in de afgelopen 125 jaar gemaakt. Op deze cd zijn onder andere te beluisteren het Ave Verum, Ave Maria en Het Dorp.