Brieven aan de hemel

Na het overlijden van een dierbare blijven de woorden. Woorden die u misschien nog heel graag een keer zou willen zeggen…

Het opschrijven van die woorden kan troost bieden en helpen met het verwerken van een verlies. Daarom biedt Westerveld de mogelijkheid een boodschap of brief aan uw dierbare te posten in onze speciale brievenbus. Anoniem of met uw naam, wat u prettig vindt.

Initiatief van Anita Meinema
Anita Meinema woont in Santpoort-Noord en schrijft brieven aan haar overleden dierbaren. Het helpt haar, als een soort rouwverwerking. Op een van haar bezoekjes aan Westerveld bedacht ze dat het misschien ook andere mensen troost kan bieden. Met dat idee klopte ze bij Westerveld aan en zo ontstond het idee voor de brievenbus. Voor iedereen die graag nog iets wil zeggen, of eigenlijk schrijven, aan een dierbare. En dat kan van alles zijn; een gedicht, een afsluiting of gewoon een ‘praatje’.

Westerveld prachtig decor
Met de sfeervolle natuur en uitstraling is Westerveld een perfect decor voor Brieven aan de Hemel. We zijn trots onderdeel te mogen zijn van dit mooie initiatief. De brieven zijn heel persoonlijk, daarom gaan we er ook heel zorgvuldig mee om. Westerveld hoopt met Brieven aan de Hemel mensen te kunnen helpen met het verwerken van hun verlies.

Uw brief tijdens speciale gelegenheden
Het is fijn te weten en voelen niet alleen te zijn met verdriet. Om ook anderen troost te bieden, kan het daarom zijn dat wij tijdens speciale gelegenheden gebruikmaken van - een deel van - uw brief of boodschap. Liever niet? Geef dit dan duidelijk aan op uw brief.