Brochures

Alleen als u op de hoogte bent van alle mogelijkheden bent u in staat om de voor u juiste beslissing te nemen. Daarom is er niet alleen deze website, maar zijn er ook verschillende brochures beschikbaar.

De algemene brochure geeft u een beeld van de mogelijkheden die Westerveld rondom een begrafenis- of crematieplechtigheid biedt. Van muziekkeuze tot grafmonumenten en van de condoleance tot asbestemming.

Omdat er nogal wat keuzemogelijkheden zijn met betrekking tot de asbestemming, is daar een aparte brochure voor. U kunt in deze brochure lezen over verstrooiing, urnengraven, columbaria, urnen, assieraden etc.

Tijdens de condoleance na afloop van een plechtigheid is aanzienlijk meer mogelijk dan koffie met een broodje. In deze brochure een impressie. Ook bieden wij cateringarrangementen, zoet of hartig. Meer daarover vindt u in onze flyer met arrangementen.

Wist u dat Westerveld behalve drie sfeervolle aula's binnen ook twee bijzondere aula's in de open lucht heeft? Lees meer in onze speciale Flyer .

Westerveld biedt ook een Wensenformulierwaarmee u uw toekomstige nabestaanden kunt laten weten hoe u uw uitvaart wilt vormgeven. U kunt het formulier online invullen en opslaan en/of printen.

Wandelen op Westerveld? Er is een plattegrond langs tal van bijzondere monumenten.