Catering

Na een plechtigheid is er gelegenheid nabestaanden te condoleren. Dit is ook het moment om herinneringen op te halen, er wordt gepraat, gehuild en soms ook gelachen. De overledene wordt herdacht op een manier die bij haar of hem past.

Voor een condoleance hebben wij verschillende ruimten beschikbaar, elk met een eigen sfeer. Door bepaalde ruimten samen te voegen, kunnen we bovendien ook grotere groepen mensen ontvangen. De condoleanceruimten liggen bij de ingang van het gedenkpark. Bij regenachtig weer zijn paraplu’s beschikbaar en voor mensen die slecht ter been zijn, kan er uiteraard vervoer worden verzorgd. Onze medewerkers vertellen u graag wat er mogelijk is.

Uit de keuken van Westerveld komen vanzelfsprekend prima koffie en thee, koek en cake. Maar we schenken ook een goed glas wijn of bier en serveren daar hartige hapjes bij, al naargelang uw specifieke wensen. Broodjes, bonbons, soep, sushi; op Westerveld kunnen we u vrijwel alles aanbieden. Maakt u gerust een afspraak met een van onze medewerkers, want alles is mogelijk.

Klik hier voor onze cateringbrochure, of download hier onze speciale flyer met arrangementen. Klik hier voor onze cateringtarieven.