Opbaren

Westerveld beschikt over een moderne, sfeervolle rouwkamer; de Magnolia. Hier kunnen familie en nabestaanden onder begeleiding van een medewerker afscheid nemen. De bezoektijden vinden plaats in overleg.

Villa Westerveld
Op Begraafplaats & Crematorium Westerveld ligt ook de monumentale Villa Westerveld uit 1866. In deze oudste villa van de gemeente Velsen is op de begane grond een intieme, sfeervolle rouw- en opbaarkamer: de Lavendelsuite.

Familie en nabestaanden kunnen er op hun eigen manier en in hun eigen tempo afscheid nemen van de overledene. Er kan een wake plaatsvinden of een condoleance in kleine kring. Koffie, thee als ook frisdrank staan tot uw beschikking.

De Lavendelsuite heeft een eigen ingang en is gedurende de verhuurde periode exclusief voor u toegankelijk, 24 uur per dag, zeven dagen per week, met een persoonlijke elektronische sleutel. Zo biedt de kamer optimale privacy en kunt u in alle rust bij uw geliefde overledene zijn.

Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.