Opbaren

Westerveld beschikt over een moderne, sfeervolle rouwkamer. Hier kunnen familie en nabestaanden onder begeleiding van een medewerker afscheid nemen. De bezoektijden vinden plaats in overleg.

Villa Westerveld
Op Begraafplaats & Crematorium Westerveld ligt ook de monumentale Villa Westerveld uit 1866. In deze oudste villa van de gemeente Velsen zijn op de begane grond twee intieme, sfeervolle rouw- en opbaarkamers: de Mimosasuite en de kleinere Lavendelsuite.

Familie en nabestaanden kunnen er op hun eigen manier en in hun eigen tempo afscheid nemen van de overledene. Er kan een wake plaatsvinden of een condoleance in kleine kring.

Koffie, thee als ook frisdrank staan tot uw beschikking.

De kamers in de Villa hebben een eigen ingang en zijn gedurende de verhuurde periode exclusief voor u toegankelijk, 24 uur per dag, zeven dagen per week, met een persoonlijke elektronische sleutel. Zo bieden de kamers optimale privacy en kunt u in alle rust bij uw geliefde overledene zijn.

Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die de opbaarkamers bieden.